Pulsar Greyline

Greyline Instruments werd in 1986 opgericht om industriële meetinstrumenten te ontwikkelen, te produceren en op de markt te brengen die voornamelijk gericht zijn op contactloze ultrasone technologie. Oprichters Bill Robson en Ernie Higginson waren gefocust op marktgestuurde productontwerpen en waren vastbesloten om innovatieve oplossingen te bieden om vloeistofstroom en -niveau te bewaken voor industrie, water en afvalwaterzuivering. In 1992 verhuisden ze naar een grotere ruimte om de vooruitgang op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, fabricage en marketing voort te zetten. In 2010 vereiste de groei van het bedrijf een verdubbeling van de productie en kantoorruimte en ook een verdere uitbreiding van de onderzoeksfaciliteiten.

In de daaropvolgende jaren ontwikkelden ze telkens nieuwe productlijnen van ultrasone stroom- en niveau-instrumenten. Greyline werd een wereldleider op het gebied van ultrasone Doppler-technologie. Naarmate geavanceerde nieuwe ultrasone stromings- en niveaumodellen in productie werden genomen, ontwikkelde Greyline ook belangrijke nieuwe technologieën, waaronder oppervlaktesnelheid- en transittijdstroommeting.

De producten van Greyline zijn wereldwijd bekend vanwege hun gebruiksgemak en betrouwbare prestaties en worden wereldwijd erkend, gedistribueerd en ondersteund. In 2019 fuseerden Greyline en Pulsar Meting, eveneens een TASi-bedrijf. De twee merken bieden een breed scala aan instrumenten met een voortdurende focus op onderzoek, productontwikkeling en fabricage. Het bedrijf streeft ernaar om op een gezonde manier
te blijven groeien en hun positie als wereldwijde marktleider uit te bouwen.